Als officiële Diepa-specialist focust Cable Trading zich op de verdeling van Diepa-staalkabels in België. Van torenkranen, mobiele kranen en rolbruggen tot de grotere machines in de havenindustrie.
JOUW IJZERSTERKE EXPERT IN STAALKABELS

Ontdek meer over Diepa
ST-HOME-BLOK-1

We hijsen je bedrijf naar een hoger niveau

Door het gebruik van Diepa-staalkabels, worden de kosten van jouw bedrijf aanzienlijk beperkt. En daar stopt het niet, want ook de veiligheid van je kraan gaat erop vooruit dankzij het hoogkwalitatief karakter van Diepa-staalkabels.

Benieuwd hoe?

Meer dan 15 jaar ervaring

Zaakvoerder, Tim Theyskens, zit al meer dan 15 jaar in het vak en kent staalkabels en voornamelijk die van Diepa op zijn duim. Met zijn uitgebreide expertise adviseert hij klanten persoonlijk én volledig op maat.

Diepa-verdeler

Cable Trading is gespecialiseerd in het verdelen van Diepa-staalkabels en mag zich al 15 jaar de officiële én verdeler noemen van dit Duits kwaliteitsmerk voor de Belgische markt.

Technisch marktleider

Diepa is technisch marktleider wereldwijd in staalkabels. Hierdoor is Diepa ook OEM (original equipment manufacturer) leverancier bij vele grote kraanmerken. Van de algemene industrie tot de havenindustrie.

Digitaal portaal

Cable Trading biedt klanten een digitaal portaal aan waar je niet langer moet wachten op de nodige safety certificaten.

Trotse verdeler van Diepa

Al 15 jaar is Cable Trading dé officiële en verdeler van Diepa-staalkabels voor verschillende hijstoepassingen in België.

Uitstekende kwaliteit

Niets is duurder dan het gebruik van de verkeerde kabel. Diepa verwerkt daarom alleen draadmaterialen van de hoogste kwaliteit waardoor deze staalkabels een langere levensduur hebben.

Veiligheid

Ongevallen kunnen gebeuren en veroorzaken schade aan personen en machines. Diepa ontwikkelt extreem veilige en sterke kabels die gedurende hun hele levensduur aan alle eisen en normen voldoen.

Korte levertermijnen

Vanuit het distributiecentrum van Diepa wordt het transport van de producten zorgvuldig gestroomlijnd. Hierdoor genieten klanten van een zeer korte levertermijn.

Partnerships

We streven naar partnerships zonder kink in de kabel.